Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, April 20, 2015

Baby Bullet Review



Phewwwwwww

Bersawang sudah blog ini. Hahaha

Okay aku nak cerita pasal benda baby ni (Baby Bullet) dulu baca kat entry yang INI.
Mula-mula tu okay la, cantik je nak buat semua kerja. Aku pun suka sangat sebab mudah nak settlekan kerja aku kan.

Tetapi, malangnya cun sebulan aku berbaby bullet, motor die rosak. Aku bukannye blend lama-lama atau blend benda keras. Aku Cuma prepare beberapa jenis makanan untuk Leona dan tiba-tiba tak berfungsi dah. Sob sob sob

Makanya aku tak akan recommend kan Baby Bullet tu kat korang. Aku beli Phillips Smoothies. Puas hati nak pakai. Beli je la blender biasa-biasa tu. berbaloi banding dengan yang Baby Bullet konon nye. Menang Part cantik dan comel je la. CISKEKKKKK!

Okay tu je.

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

1 comments:

Jj said...

adei..nasib sa nda terbeli :)

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91