Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, July 5, 2015

Happy Birthday Leona



It’s been a year!!! Hoooorayyyy!!!

Leona kini dah setahun.
Setahun membesarkan Leona berdua dengan suami Dan memang itu yang selayaknya. Tidak perlu mengharap pada orang lain. Survive sendiri dengan keluarga yang baru terbina lebih kurang dua tahun ini. Susah senang sendiri 

OK enappp. . . .

Nak show-off pasal bufday my-lil-gal  bulan lepas. Date? Hehe lebih kurang 2 minggu lepas.

Dek kerana GST semakin meringankan kuantiti belian. . . . maka aku dan suami sepakat untuk merayakan secara kecil kecilan Bajet ciput je kata orang. Hehe yang penting kenangan untuk Leona.  Dan doa kami untuknya itu yang penting.
So kami belikan Nana half-kilo of cake. Simple je dengan sekotak Dominos Pizza  semestinya.  Nak masak tapi dah bosan lagipun kami berdua je. Sekotak Pizza saiz regular tu dah lebih dari cukup.

Untuk tahun hadapan,  moga ekonomi Malaysia (masih aman) ni akan bertambah elok maka boleh la kami menjemput kalian ke bufday celebration Leona. (Amen)  hehe. 

So Enjoy la the picture.



SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.
The Bufday Gerl  

 
 Senyum Gembira
 
 Kek yang aku maksudkan. kecik jak*
 
 Sedikit Hiasan untuk kenanagan Leona.
 
 Ni pula untuk mengisi perut Mommy and Daddy Haha
 

1 comments:

Just said...

Happy belated bday lil leona!! Sia paling suka tu deco dinding.. mcm mo buat utk my girl on 14/7 tp tgk la kalau rajin.. huhuhu

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91