Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, March 31, 2014

CAPTAIN AMERICA



Good Morning All,

Shaklee ESP Last Dat Promotion Buy 6 Free 1…

Semalam aku dan husband p tengok movie Captain America. Dua jam yang memuaskan dan tak rugi. Sampaikan Husband cakap… nak tengok sekali lagi.. tu memang terbaik la tu hehehe..

Personally aku bagi 5 Stars bagi movie ni. Dari awal hingga akhir Jalan ceritanya amat konsisten. Walaupun padat dengan aksi tetapi semua lengkap, emosi, aksi, persahabatan, 2% kisah percintaan, dilemma hero pun ada. I love it…

Bagi tahun 2014 – This the first movie yang sangat memuaskan aku. Memang rasa nak tengok sekali lagi. Hehe. Next week nak tengok The Divergent.  Rasa macam nak tengok juga Need For Speed tapi takut kecewa hehe… Movie kereta ni aku suka Fast And Furios je so far. Hehe..

And for the following week nak tengok Rio 2. Tehehe.. Memang kaki wayang..
Eventhough my Pregnancy dah nak genap 7 bulan ni, I am still KAKI Wayang. Hehe…Baby ikut perangai MOM and DAD dia jadi kaki wayang xpa. Jangan buat ebnda bukan-buakn sudah. :P.

The Reason is… Lepas ada baby, memang mustahil la nak tengok wayang dalam panggung untuk setahun dua kan… Ko GILER ke nak bawa anak kecik masuk panggung? Sound sikit punya kuat.. boleh rosakkan telinga kanak-kanak. 



SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.


1 comments:

Just said...

Best kann CA?! Tp actually, sia pun nda berapa mau bw anak2 msk panggung sbb kuat sound effect dia kann... hmmm.. tepa la.. lps ni, tggu drg besar sikit lg..

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91