Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, April 13, 2014

Bijak Memilih Vitamin


Ada orang cakap vitamin SHAKLEE ni mahal… aku tak nafikan… aku pun rasa macam tu juga dulu.. tapi sekarang aku dah tak rasa macam tu dah. Malahan aku akan beli ikut keperluan aku dan Suami. Sebab sekarang aku faham untuk kekal sihat adalah kunci kebahagiaan hidup.

Aku memang dah lama berjinak-jinak dengan supplemen ni.. tapi yelah student dulu mana ada duit nak beli banyak banyak kan. Lagi pun dulu aku kurang bijak. Hahaha nak yg murah je tapi x fikir masa panjang,

Aku bagi Contoh okay,

Vitamin C Brand X = RM18.00 – cukup untuk 10 hari jew,,, 

Sustained Release Vitamin –C Shaklee  = RM 92.50 – cukup untuk 6 bulan…

Wow sangat berbaloi kan… bagi aku la.. kalau x percaya cuba tengok kira kira aku kat bawah ni….

Vitamin C Brand X –

10 hari – RM18
20 hari – RM 36
30 hari – RM 54 (sebulan)

Kalau nak untuk 6 bulan = RM54 x 6 = RM324???!!!!

Kalau anda beli vitamin C dah jimat dah RM231.50 owh…

Kalau spend RM231 tu untuk beli vitamin lain dari SHAKLEe, dah dapat macam-macam dah. Hmmmm…

So SHAKLEE sebenarnya mampu milik… ada banyak vitamin yg sesuai untuk pelbagai keperluan tubuh manusia…

Berfikirlah panjang sedikit… utamakan kesihatan anda sebelum anda berjoli/bershopping sakan… lagipun best ke shopping sambil selesma…? Tubuh manusia memang sangat perlukan vitamin C untuk menentang Selesma yang sangat common menyerang kita ni… kalau yang selalu sakit demam selesma tu memang sangat sesuai lah anda ambil vitamn C shaklee ni… nak tahu lebih lanjut hubungi saya…


SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

1 comments:

Tukang Karut said...

waaa... kena rajin promote lagi ni...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91