Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, March 19, 2014

Perut Keras : 25weeks Pregnant



Hamil 25 weeks, macam-macam perkara baru aku alami…
Terbaru ni dalam 2 days before je start…
Baby semakin kuat bergerak dalam perut. Kadang-kadang boleh terkejut.

Masa tidur tu boleh sampai terjaga dari tidur… dan kalau belum tidur… susah nak tidur.
Syukur laaa… ,makan SHAKLEE SUPPLEMEN… so walaupun kerap terjaga di waktu malam… aku  masih segar pada keesokannya dan mampu bekerja. Tidak la seperti dahulu (sebelum mengandung), aku kerap ambil mc sebab pening dan sakit. Sekarang… syukur.. sudah berkurang.

Dan lagi, sekarang ni kerap sangat perut keras. Risau juga. Kenapa boleh jadi keras semacam perut. Esok nak cek up dengan doc… hope hemoglobin makin stabil dan juga nak Tanya doc kenapa perut kerap keras heheh…





SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

3 comments:

Just said...

Mmg tu perut pandai mengeras tu wen... normal tu. jgn lupa kira movement baby k. Kalau teda 10 gerakan 1 hari, kena p hosp. take care kio..

Tukang Karut said...

masa ni rasa lah kenikmatan mengandung tu... dah keluar nanti mesti rindu...

Cik Bib said...

take care ya wen sayam bayam.....enjoy the moment ya~

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91