Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, April 24, 2013

What A Sigh



Sekadar meluah rasa… semakin dekat hari yang di tunggu. Semakin terasa kepayahan mengatur segala2nya. Rasa macam masa sentiasa tidak ada untuk mengatur segala2nya.

How come? How can I manage all the things in this very short time?
Rasa macam nak balik je untuk settelkan semua yang diperlukan. Risau sangat.

Stress memikirkan pelbagai barang belum di sediakan. Memang semua barang ada kat KL ni. Tapi jujur lah kan… semuanya bergantung pada bajet.

Sekarang ni nak focus untuk cari studio and yang murah2 sebab kat  for actual wedding dah cost much..

God will prepare it. AMEN

Yang Penting HATI Bah.

3 comments:

Just said...

rajin2 tgk groupon, milkadeal, streetdeal.. hari tu ada promo pre-wed studio pic rm399 ja..

Len Inouie said...

Susah kan kalau duduk sini tapi wedding di benua lain. Sa paham betul tu..

Jue said...

Mmmg stress ni klu fikir pasal kahwin...sa pun kira last minute juga nie prepare.. banyak mau guna $$$ kan..huhu...yang penting pray to god...God will helps us ok...take care..klu ada yang ko mau tanya pasal kahwin, tanya saja kah..mana tau boleh tlg...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91