Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, April 9, 2013

POMPUAN zaman sekarang : Mrs X




Keterlaluan ke ye bila aku update apa yang bakal you all baca nanti. Tapi aku bukan nak menjatuhkan airmuka sesiapa. Jauh sekali nak memalukan individu berkenaan. Tapi jujur aku cakap, jauh disudut ati aku, aku tertanya dan hairan.

Perempuan yang dah bersuami masih mengganggu lelaki bujang. Jujur la wahai perempuan.

Aku tak bimbang sikit pun kalau ko nak  usha sangat Tunang aku tu wahay PUAN X. Sebab aku tau… siapa dia dan siapa aku dan lebih-lebih lagi siapa kau.

Cuma yang aku bimbang, ko tu. Kang kemaruk sangat dengan Tunang orang, suami ko terabai kot.  

Dulu yela pompuan… ko memang… tapi sekarang ni ko dah kawen. Jangan fakir sangat dah… tunang aku. Fikir pasal suami ko je yea… Lagipun ingat lelaki lain ni dalam agama you as ISLAM pun sama juga tak baik plus Dosa kan? So Pandai2 ko la Pompuan!
  

  
Yang Penting HATI Bah.

3 comments:

Jue said...

Hi...Wen.. Knp nie mara2..hehhe

shu said...

rmai je ppuan cmni..hak org jgk yg dia nk..xpndai brsyukur..

Liza Razak said...

adoi...x baik kacau tunang org..lebih2 lagi kalau yg dah kawin tu

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91