Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, May 20, 2013

Bersawang Sudah!!


Bersawang sudah blog ini tanpa sebarang update daripada tuannya.

Persiapan perkahwinan dan juga kerja buat aku kalut. It’s funny and fun also stressful. Every single thing must be done properly.

sekarang ni tengah cari pakaian untuk mr tunang. Semalam habis sungai wang aku tawaf. Tapi masih tak jumpa. Sedih la pula rasa diri ini. Penat berjalan semalam tak berbaloi rasanya.

Ada juga la jumpa one set suit. Harga dalam RM300-400. Tapi pakai sekali je… kurang berbaloi gitu. Masih mencari kain kategori off white .

Baru tadi di hubungi oleh wedding card company menyatakan kad dah ok and boleh ambil cume free gift kalender je lagi yang tak siap. Hmmm Hope dapat kad tu secepat mungkin.

Jauh macam ni payah sangat nak arrange everything. Syukur family kat kampong banyak membantu menguruskan pra persiapan yang lain2 kat kg seperti hiasan, gong, pengangkutan, gereja, tetamu, menu dsb.

P/s: mesti korang fikir aku ni free sangat hari ni kan? Haha memang pon sebab aku duduk kerja kat Menara Maybank hari ni. Buat report je kerjanye. Hehehehe….
Kol 5 nak balik. Hihi 


Yang Penting HATI Bah.

2 comments:

krole said...

huhuhu...takpa pren...dahulukan mna yg pentng kan..amboi...le lepak2 r camni~

Just said...

x sewa ja baju tunang??

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91