Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, April 13, 2012

Maksud Kehidupan

Hari ni berlalu juga dengan penuh excellent bagi saya secara peribadi la…
Apa yang berlaku dalam kehidupan peribadi saya pada minggu ni memang banyak mencabar kesabaran diri ni. Bukan maksud hatiku untuk mengeluh dalam segala hal yang aku lalui. Benar, perkara peribadi tu janganlah dicampuradukkan dengan kehidupan rasmi atau kerja. Tapi cuba fikir… badan ni hanya satu. Otak dan perasaan tu bukannya ada petisyen macam hardisk supaya tak effect bahagian lain.

Sangat gembira sebenarnya sebab minggu ini berlalu juga dan sejujurnya aku sendiri tidak tahu harus menyatakan betapa bersyukurnya aku kerana akhirnya aku berjaya minggu ini. :P syukur pada TUHAN.

Aku bukannya manusia sempurna. Tapi apa masalah peribadi tu kan… bukanlah sesuatu yang kita boleh bicarakan dalam alam maya seperti ini. Lets gone by gone kata orang putih, walaupun aku failed dalam bab ni sebab aku bukannya orang yang dapat melupakan dalam sekelip mata. Aku bukan juga berdendam.

So, pada kawan-kawan alam maya dan alam real andai ada silap kata… maafkan Wen yeee….



Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

dill said...

ayat2 kamu dah skema, wen. hihi

dill.

Tukang Karut said...

angguk tanda setuju...

Wen said...

@dill skema pula dah? hahaha 'terdidik' kot. bahana RPH 11/12 keping sehari hahaha

Wen said...

@Tukang Karuthhhahaha angguk angguk yeee makaseyyyy

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91