Geng Panda Slim

Tuesday, April 12, 2016

Idea tak tercurah

Teringat masa mula-mula aku berblog dulu. Excited nak tulis setiap entry. Sanggup berjaga untuk buat entry. Mungkinkah aku akan ada lagi semangat seperti itu?

Bukan susah sebenarnya nak menaip untuk blog ni. Ada banyak hal yang aku nak cerita tapi aku mengaku,aku sangat lemah nak atur masa aku. Lebih-lebih lagi bila dah ada anak. Semua jadi serba tak kena. Hobi menjahit pun kena kubur sendiri sebab ada pembantu kecil yang asyik mengajak bermain.

Blog? Aku masih suka menulis cuma pengaturan masa yang aku failed.... Aku azam nak menulis banyak2 tahun ni. Haha azam tinggal azam.

Terlalu banyak idea dalam kepala. Tak terluah ke dalam penulisan.

2 comments:

Unknown said...

Kl nak datang idea tu, kurangkan baca wassap.
Banyakkan baca buku.hahahah

Unknown said...

haha..selamat kembali berblog la wen sayam bayam.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91