Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, March 10, 2016

Muntah-muntah* Demam* & Cirit-Birit*



Susah sungguh nak keep update blog ini, dah bulan March tapi updates baru beberapa ketul, *sigh*

Leona sakit kebelakanagan ini, dia muntah-muntah beberapa hari lepas diikuti demam panas dan cirit birit. Aku sudah bawa ke klinik kesihatan Ampang tapi hanya diberi glucose dan syrup demam. Kelmarin demamnya surut, muntah pun dah tak ada tappi ciritnya masih ada. Yang aku paling kesian kat dia ialah sebaik makan dia akan berak, sangat-sangat tak selesa.

Dia pun tak nak makan ke  apa, nak kena keluar dari rumah barulah dia makan, sedih sangat tengok situasi dia macam ni. Aku terfikir nak bawa dia ke Hospital Ampang, tapi aku masih dua hati, sebabnya Leona aktif dan ceria cumah lemah sikit.

Yang paling susah ialah nak bagi dia makan. Tak tahu apa menu yang dia nak makan. Hari ni aku nak try goring mee kegemaran dia tu. Harap-harap dia makan. Kesian anak aku.

SHAKLEE Suplement terbaik Tanya saya anything dan saya akan jawab setiap persoalan anda… boleh email: wen25cyanor@gmail.com/ Facebook: https://www.facebook.com/wen.wink ataupun boleh weechat ID: wenwink_gab.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91