Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, January 6, 2015

Cabaran 52 Minggu Simpan Duit.

Hurm ternampak kawan share laman ni kepada suaminya. Pantas saya pun teringin nak buat... dan akan buat. Alang2 tahun baru ni baru saja menjengah kan... so kita mulakan dengan langkah positive...

JOM la join bersama... yang untungnya diri sendiri tau... GOOD LUCK.
Klik link ni untuk pilihan yang lain... kita just print dah tampal kat mana2 bekas. Hehe...

4 comments:

Muzai Samilan said...

Hehe.. dah buat tahun lepas..tapi tak menjadi plak bila nilainye dah start meninggi

yoorin melacolea said...

yan pon tengah menabung jugak ni.. tp guna method lain.. skali jumpa yg ni pulak.. Allah.. macam lagi best je.. sebb banyak perancangan untuk next year... baru kedek2 nak menabung.. hehehe

Papa Blogger said...

lepas ko kumpul duit, pas sama aku haaa.. tq

Emmy Lis said...

punya la sunyi tu grup kta kembar..jalan2 cni la aq..hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91