Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, January 28, 2015

KOREK Rahsia Husband...

Korek rahsia? Hahaha jangan fikir bukan-bukan okay. Kami dah kenal terlalu lama. So banyak cerita antara kami.

Hurmmm
Rahsia apa? Kekeke aku saja-saja interview husband pasal kisah-kisah lepas. Bukan nak mengungkit. Saja nak tahu. Kami open.

Dah jadi tebiat kot... sebelum tidur browsing facebook dulu 😂😉. Dan tiba-tiba ternampak picture sorang pompuan... yang dulu pernah jadi punca hubungan cinta monyet terputus. Hahahahaha.. putus kejap je... tau la budak-budak kan... so terfikirlah soalan masa zaman kami masih budak-budak dulu... tak pernah berani nak tanya dia masa budak-budak dulu...  sebab kita ni siapa la kan... hahaha..

Tapi sekarang dah lain. Dah kawin. Dah ada Leona da pun... so nak tanya suami tu xde masalah dah. Dia pun x melenting pun... haha...

Soalan apa aku tanya?  Haha...

Macam-macam soalan. Some of it was not relevan. Soalan budak2 yang tak tertanya dlu kan... ditanya semula. Memang la tak tertanya. Hehe

Aku cuma nak tahu satu je yang paling utama.... kenapa banyak sangat girlfriend dulu...sebab aku nak tahu? Aku kata... untuk mudahkan aku memahami anak lelaki (WHATTTTTT?) kami nanti. Hahaha boleh pakai tak?

Dan menurut husband... dia ramai sangat girlfriend (berpuluh okay) 😁😁😁😂😂😂 sebab para pompuan tu yang sukakannya... dan dia ni pula jenis senang simpati... susah nak menolak sebab takut mereka sakit hati... dan hanya ada sorng pompuan yng dia sendiri suka... tpi pompuan tu x nampak pun dia. Muhaahaha... 

Tu masa dia tak matang...

Sekarang dah kahwin. Perangai dia dah beza... apa pun keluarga yang bahagia bukan yang sentiasa senyap tnpa pertengkaran. Tu namanya pelik. Haha...

Next question?  Nnt aku korek lgi.
*husband.. kalau u baca.. jangan marah k org post sini😉

1 comments:

ztie said...

hai, lama dah tak blogwalking singgah sini dulu. pernah gak terfikir nak tanya encik husband camtu tapi belom terluah lagi. Ingin jugak nak tahu naper. tp macam lebih kurang kot jawapan. Mudah simpati. Senang jerr. hehe

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91