Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, January 13, 2014

My 16th Weeks.



I complete my 16 weeks of pregnancy. Yeay!!!. Hihi another 24 weeks. Congratulation My body… bertahan sampai anak mummy selamat di lahirkan.

Tabiat baru Husband sekarang ni, setiap kali ada kesempatan pasti akan bercakap dengan perut (a.k.a baby) aku. X kira masa dan kadang2 tanpa mengira tempat hahaha, aku yang jadi malu. Hehehe. Bahasa yang digunakan Husbang pula hanya di fahami oleh husband. Even baby pun tak faham kot. Haha. He really enjoy his first kiddo. I can see his happiness thorough the shine on his eyes and also his body size. Haha… tapi aku selalu ingatkan dia, tidak elok bercakap dengan anak dengan bahasa seperti itu. Kelak anak akan ada masalah pertuturan. Nak Tahu lebih lanjut baca kat Masalah Pertuturan

For me pula, memang aku enjoy dan sangat2 happy dengan kehadiran orang baru dalam hidup aku dan Gab.

Rasa sangat bersyukur atas pemberian Tuhan pada kami berdua…

#### PssssTTT… org ckp jagan bagi nama awal-awal.  Tapi aku dan husband sangat excited. LOL


Yang Penting HATI Bah.

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91