Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, December 20, 2013

My 13weeks Of Pregnancy.



Hi all, 

Kandungan sekarang sudah pun melepasi trimester pertama. Thanks GOD, cepat  morning sickness aku hilang. Esok Baby ni officially 13 minggu. Hehe… lagi 27 weeks.  Husband cakap dah tak sabar nak tengok muka anak sendiri. Haha dalam ati aku pun sama. At the age of 26 (me) and 28 (husband), we will have our first precious one. Quite young couple for some peoples around us as our office mate said. But for us, this is better plan by GOD. 

Pengalaman aku pasal alahan ni, xde la banyak mana pun, for this time, aku xde la rasa teruk mana. Mual dan pening hanya 2 minggu je (week 4 to week 6). After that aku rasa mabuk sampai week 9. 

Sekarang rasa pening, mual  dan mabuk dah ilang. Sesekali aku akan rasa bila perut kosong. Maksudnya aku kena pastikan perut aku sentiasa ada makanan untuk baby serap. ~how lovely kan~ Bagi aku paling penting ialah makan. Kalau tak, aku akan muntah. 

Cuma, aku sangat cepat letih terutamanya bila menghadap Komputer. Nak nak lagi kerja ni berhadapan dengan computer every day. Lenguh badan dan sakit mata (mungkin rabun). 

Not Me, but mine is quite like hers...

~26.12.2013 – next check-up with doc. Hope baby health….~

Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

NinaAz said...

wahh. so cute baby bump. mabe boy kot ni. hehehe. pandai2 jea :)

aisya said...

Sweet..
Take care ya.. :)

Tukang Karut said...

waaaa dah besar dah perut...

Just said...

Waaa cpt nya nmpk tu perut. sy dulu 1st pregnancy, 5mths msh pakai baju biasa. hehehe...

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91