Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, August 27, 2013

Di Tolak



Tawaran bekerja di Bandar Mahkota Cheras terpaksa di lupakan dan di tolak dengan baik.
 Selepas di survey dan mempertimbangkan segala kemungkinan, aku mengambil keputusan untuk menolak tawaran itu. 
No transport.Itu masalah utama aku. Kecewa juga la. 
Sekarang ni xapa la. Focus pada apa yang ada. 
Kerja sekarang ni masih okay dan aku boleh saja bertahan jika aku nak.
Mungkin kah peluang seperti ini akan ada lagi? 
Golden opportunity kata Founder Dragonfly Kindergarten tadi. Madam Alice namanya.
But it’s okay. God surely will give me something. So boleh cuba lagi.  Kan?

Yang Penting HATI Bah.

1 comments:

Nur Azila said...

tak apa wen. mungkin rezeki kali ni tak berpihak pada wen. mana tahu akan datang, ada rezeki lagi. kita usaha sama2 k.. psst .. doakan zila lulus interview kemas ea selasa ni.. :)

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91