Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Tuesday, May 21, 2013

Stress But Excited.

Finally, Berjaya juga aku dengan tunang dapatkan white outfit. Selepas hampir tiga hari. Hari ahad lepas aku dah mula rasa give up. Rasa payah sangat. Nak menangis pun ada sebab payah nak mencari.
Abjet dalam rm500+ tpi setelah beli semua keperluan. Harganya tidaklah semahal yang disangka kan. Sangat bersyukur sebab berkat sabar, kami Berjaya mendapatkan outfit tu dengan harga yg boleh tahan dan sangat murah berbanding dengan harga yang kami expect. Maksudnya jimat lagi la kan.
Sekarang ni problem yang di hadapi adalah kargo. We had 30kg ja ni. Tapi entahlah akan exceed ke tidak. Harap xexceed la. Banyak dah aku kumpul ni. Tapi x susun lagi dalam luggage.  Takut tak muat dan lebih je nanti. Hihi.
Sedikit demi sedikit masalah selesai. Perasaan stress sedikit demi sedikit bertukar menjadi perasaan excited, that one I admit.  Terima kasih Tuhan.


Yang Penting HATI Bah.

6 comments:

Len Inouie said...

woahhhh~ bagus2! bagus!

Just said...

klu rasa2 exceed, tmbh la itu luggage. :)

krole said...

ok r tu wen...bat satu2...pasti bule~

Cik Bib said...

take care wen....wah. jangan lupa ole2 kawin utk akk ya wen. hihi...

dill said...

Wen!

Congratulations in advanced!

dill.

Nur Azila said...

Laa dah tunang ke? tahniah.. sorry lambat wish.. dah lama tak singgah sini.. kesibukan kerja.. hehehe.. beli barang kahwin ke? :D

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91