Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, March 14, 2013

MY JOB 1



Minggu ni aku kerja noon-shift. Noon-shift, which is means masuk kerja pukul 11.00am then balik pukul 8.00pm.

Minggu lepas aku jaga system Maybank. Dan sepatutnya minggu ni aku ke HQ Maybank kat depan Mydin tu tapi aku xberani lagi nak pergi. Huhu… masih baru kot. So colleague relief on my behalf. Tapi ke sana bukan percuma pun dapat allowance apa. Kihkihkih

So aku kena pegang dan jaga system Maybank ni lagi minggu ni. Minggu depan pun aku kena pegang Maybank juga. Sebab nak kena balas budi kawan yang gantikan aku ke Maybank. Kesian kan aku. Aku ingatkan aku kena jaga cimb dah lepas ni minggu ni rupanya bukan. Masih dengan Maybank.

Kat office ni, orang yang jaga maybank ni adalah orang yang paling haru biru. Sebab akan terpaksa buat banyak task. Ageing Report. SLM Report, Conference call dan juga kena monitored system.

TAPI, jangan la pula ingat aku mengadu ye. Aku enjoy dengan kerja ni. Banyak benda baru yang aku belajar. Handling customer (banyak auta je.) terutamanya dengan bank RHB. Hahaha.

Tapi jangan pla nak kecoh kat RHB ye. Hihihi

Baiklah. Now nak balik rumah sat lagi. Thanks pada yang baca sampai abis.



Yang Penting HATI Bah.

3 comments:

Tukang Karut said...

Keje apa ni bah...

Just said...

senang lg kalau p HQ maybank sbb x pyh transit naik putra p bangsar. heheheh... lama x p mydin sana.. huhuhu

Len Inouie said...

apa kerja ko wen? mcm siuk. :)

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91