Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, September 30, 2012

Tentang Kedai ROMP.


 

Menghabiskan masa sehari bersama tunang tersayang. He is really good. Meskipun dia tahu aku benar2 risaukan segalanya yang berkaitan dengan something that attach us together…tapi dia dapat tenangkan aku bila aku bersamanya. May be that was the reason why GOD put us together.
 
Wahaha.. adakah tulisan ku ini membuat anda termuntah? Hehe then sila muntah.. 
Okay, apa yang aku nak tulis kat sini hari ini adalah, sesuatu yang aku sangat2 suka bila aku dengan encik tunang semasa berwindow shopping sama-sama ialah, he is really supportive. Aku tidak pernah tergesa2 dalam membuat pilihan. Dia tidak pernah kisah berapa kedai aku nak masuk, berapa round aku tawaf Midvalley ke, times square ke, Sungei Wang ke… even Kinokuniya juga sesekali. Hehe…

Dia akan follow my step dan dengan ikhlas akan memberi pendapat dalam setiap pilihan yang aku buat. Isn’t that cool blog? Hehe. Yang paling penting, kena isi perut dulu. And harus ada payback time katanya. Pay macam mana? Dia cakap, "bila aku pula yang nak jalan, kau kena ikut dan teman." Itu saja yang dia cakap. 

Well, kamu pernah masuk ROMP shop tak? Aku dan tunang aku masuk kedai ni for the 1st time la. Wahaha… sapa yang tau… kedai ni provide everything that is exactly what we both want.. semua style kat kedai ni kena dengan citarasa kami. 

Well, we both finally get one shirt for each… aku rasa itu berbaloi dengan harganya. Harga mampu milik.. dan design baju pun menarik. Love ROMP. Next month beli lagi, boleh ka Encik Tunang? Haha…

p/s; pic xdak.. skng bila keluar... xdak da ambil pic.. MALAS hehe

Yang Penting HATI Bah.

6 comments:

Tukang Karut said...

baju pun ada yang mampu milik ek...

Cik Bib said...

pergh..bestla.
untungla ada tunang.
asik keluar dgn abam G. da takmo keluar dgn aku kan? haish...!

Wen said...

@Tukang Karut knp pla tak dek? haha harus ada leeerrrr

Wen said...

@Cik Bibaik kesitu plak? ko yg tak nak kuar dengan kau la kak bib sayam oooiiiii

Just said...

Wen, bkn mau kasi takut tp time blm kawin mmg mcm tu.. nnt bila sdh kawin.. laki sdh malas follow stiap kedai. at last, jalan sorang2 lg best.. muahahaha...

Wen said...

@Just huuuu yaka?
alaaa sy harap dia bukan salah sorang daripada yang macam tu la... sebab setakat ni... sudah 9 tahun, kalau pasal jalan, dia masih yg the terbaik banding kawan2 gurls bilamau bershopping ni hehhe.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91