Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Thursday, September 13, 2012

Pertanyaan


Masuk semester baru ni…
Salah satu pertanyaan kawan2 yang aku jumpa ialah..

“Wen, kawennye bile?”
“Wen, bile nak Kawen?”
“Hari besar tu bila Wen?”

Hoho.. ramai btul yang bertanya… normal kot untuk org bertitle tunangan orang. Well… doakan saja la.. k.. semuanya dalam perancangan. If God Will then it will.
Kalau yang tahu tu diam2 jelah dulu… doakan sahaja semoga segala perancangan kami berjalan dengan lancar.
Pening juga nak fikir soal kahwin ni. Banyak benda kena pertimbangkan. Aku tak nak fikir pun tak boleh sebab its about me. Hehe… ya lil bit excited but more too nervous… walaupun masih lama.
I Hope my Mr.Fiancee dapat manage semuanya. 



Yang Penting HATI Bah.

9 comments:

Just said...

soalan standard baitu! hehehe.. dont worry.. everything will be ok tp mcm besa nothing is perfect. yg penting, selamat. till then, simpan2 dulu tu nervous. heheh..

RYNEM said...

keren yang mau nikah, semua blogger di undang dong?

Tukang Karut said...

wuaa...dah berpunya rupanya...

Len said...

Hahah.. soalan mantap kan.
Tp lebih baik ditanya macam tu dgn ada pasangan berbanding yg single. Hahaha..

Wen said...

@Just hehe, sy tak harapkan kesempurnaan kak.. hehe.. sebab sy tau hanya Tuhan yang sempurna.

Wen said...

@RYNEMBoleh jeee silakan dtg Rynem...
nnt sy maklumkan tarikhnye yee

Wen said...

@Tukang Karut hehe yee memang dah berpunya hehe

Wen said...

@Len hehehe ba kau bila lagi geng?

Anonymous said...

wonderful post.Never knew this, regards for letting me know.

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91