Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Sunday, May 13, 2012

Sikap Tidak Sabar.

 
Honestly….
Sungguh tidak sabar menunggu hari terkahir untuk semester ini.
Rasa nak akhiri segalanya hari ini juga…
Tinggal dua minggu tapi ni la yg paling lama aku rasa.
Mungkin sebab mood menunggu kot.
Menunggu segalanya berakhir. Hmmm
Aku percaya semua orang macam aku… haha (yeke) well I guess.
Bagi yang mengajar sekolah menengah best la sebab memang mereka dah tak siapkan RPH da. Tapi bagi kami yang mengajar di Pra-sekolah.. wohooo… got a lot job to do ma…
I really…
Nope…
Ermm
 Nothing….
I….
K
BYE….  Ciao… GTG.




Yang Penting HATI Bah.

1 comments:

dhiera said...

xsabar nak bl sabah kan?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91