Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, May 23, 2012

Pertunangan Kami

Hmmm siapa yang tidak bahagia bila percintaan akhirnya membuahkan hasil kan? Ramai yang tidak menyangka perhubungan penuh kisah yang agak memeritkan… akhirnya berakhir dalam kebahagiaan…


Pasal pengumuman bertunang ni… actually mula2 ingat nak buat dalam message fb je untuk kawan2. Sebab mesti ramai yang ckp.. ala tunang je pun…. Nak kecoh…. Tapi Mr Gab cakap… saya bukan nak TUNAng dua tiga kali… Saya nak tunang sekali saja. That’s made its special…. Hmmm cute kan? 
Ya saya tak nafikan… ada juga mulut2 dengki dan tidak kurang yang akan mengutuk kami… but I think this is our moment. Yang tidak suka…. Nda pa la…. Yg suka… terima kasih….

P/s: syukur untuk semuanya.
Yang Penting HATI Bah.

4 comments:

Jue said...

Tahniah for your Engagement...Hope you will be happy forever...

Just said...

Advance congratulation to both of you!! Jgn tunang lama2 aaa.. Hehehe..

Onitsuka_hana said...

tahniah :)

dhiera said...

tahniah darl!! bila rancang untuk majlis ye?

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91