Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, July 30, 2011

BALIK on 29 August 2011

eam.. cuti masih panjang kan? lama lagi cuti tu... alaaa bukannye dah nak balik pon...
tapi kan aku actually da beli tiket awal. ni semua sebab takut tiket tu naik banyak sangat punya pasal la. tu yang aku beli tiket awal... huuu sedih la juga sebab aku kena tinggal family tem2 raya tu ( even aku tal celebrate raya tu). aku balik pada 29 august 2011. tu yang aku sangat2 sedih plus sad sangat ni skang. nak "pok" harga tiket murah punya pasal bah kan tu pasal la jadi macam tu.

ngam2 tiket masa tu hanya rm 69 ba...

mesti c KAK ELLEN said, cian dia... dah la balik lewat kena pula balik awal kan?

hmmm lagi satu, aku kena send my dear lucky for warranty bah. ( eh slang sabahan da keluar da.. ) ehheheheh





Aku Tulis, Aku Kongsi, Aku Cerita

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91