Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Wednesday, May 26, 2010

my sweet 22.years old

25.5.2010 genap la umur saya 22 tahun. hahaha hepi betday to me.. hehehehe.. i love my bufday tis year. actually banyak yang saya mau bagitau ni. tapi almaklumla kalau bukan free internet kan. heheheh. so buat macam mana, adik aku pula nak keluar cepat2 daripada cc. hhehehe
ramai sgt kawan2 wish dalam fb. so sa hepi gak la. of coz one thing yang wat sa sangat epi ialah yang kawan sorang adalah org 1st ucap epi betday ma sa. ehhehe hepi beb. ngehngehngeh...

ada lagi sebulan baru saya baril smnjg. macam tak nak balik je ni. ehhehehehheheheh

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91