Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Saturday, June 19, 2010

The BufdaY PartY in My Kampong

17 June 2010
Today I will b the leader for the Birthday’s Festival in our house. Saya panggil ianya festival coz there almost of our family member are celebrated their birthday today in da same time. OMG… hee actually itu acara tahunan family, but tahun ni first time buat kat kampung. Dan first time ni la pula my sister can’t be the cooker coz she is pregnant and that make her husband won’t let her come home.

I’m consider but that’s mean I am the 2nd elder in da family and will be the next to replace her cooking the food for guest and decided what should I present to the guest… huh.. I am … to be honest I am nervous. Coz it’s been too long I didn’t cooking for others or to the guess. Almost 4 years alredy… but what should I do? Hmm? U all tell me what should I do…

Haha so the last 3 days before today I choose the menu, simple and the most important I know how to cook it. Wow… hahha and my choice is, ayam masak sos, ayam masak kicap, sayur tumis kacang panjang and terung masak sambal. Simple kan?
Hehehe wish me luck guys….
24 hours later
Ahaa hahha yesterday after I off the laptop, I start my duty today. Macm x caya je buat semua tu sekali lgi. Tapi memang best memasak ni. I love cooking verymuch. Hehehe. Syukurlah my cousin dtg tolong saya potong2 sayur and ada c oyo untuk menyiapkan makanan ringan.

Nak d jadikan cerita, I started cook at 11.00pm yesterday. I started with long bean tumis dengan udang kering. Then continued with Ayam Masak Merah. Then Ayam Masak kicap, di ikuti dengan kacang panjang sekali lagi. Kemudian saya masak terung sambal. Then mumy balik daripada mesyuarat AIM dengan 3 bungkus lada putih dengan peria dan sebungkus limau. Waw delicious ni. Saya tambh menu dengan sayur tu, sedap sangat. Peria tu saya potong nipis2 dan belah dua lada putih tu… bila masak tambahkan gula, ajinomoto dan garam.. perrrggghh sedap sangat bah.

Hehehe
Then waktu malam tu pula saya sibuk melayan tetamu,. Terharu dengan kedatangan org2 kampung yang sanggup datang dari hujung kampung. Terima kasih semua…

2 comments:

Amalina Azahar said...

wawawa...pandai masak..gud,, (^_^)

Wen said...

of course. kalau tak pandai masak buat pa jadik pompuan... hahaa

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91