Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Friday, January 16, 2009

16 JAnuari 2008

Today i attend the "Personality Development" class. Its okay.. but the task. the assigment was really make me bored. how to do ahh. Many thing to search at internet. I am a gruop with five guys and 2 girls. hohoho..

Rasa macam berada dalam satu dimensi yang lain bila saya berada dalam kelompok tue, They all macam tak tahu nak buat apa2 but tak mahu dengar cakap orang lain. apa tue, Tak profesional langsung.
**************************************************************************************
sekarang ni saya dah ada dua assigment yang saya tak tahu langsung nak start macam mana, Senior semua cakap macam tu la memula ni.. tapi lama2 nanti okay la. hehehhe. harap2 macam tu la... ntah la tak tahu apa nak buat kat sini ni. heheh
ni la ni.. cari kawan2 saja d sini buat masa ni. heheh

KELAS APRESIASI MUZIK
First
video

hahaha.. ni yang paling best kat kelas tau. hehehhe. letcurer Loy sempoi aja. heheheh..lepas ni saya upload lagi saya punya aktiviti dalam kelas tue. hehehe... ok chow 4 now

Second

video

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91