Geng Panda Slim

About Me

My Photo
A fully housewife for a man named Gabril and A Mother of a daughter Leona,
A kampung girl that grow up in a rural kampung in sabah and now I am currently living here Jungle of Rocks (Kuala Lumpur)

Monday, May 25, 2009

Its My Birthday ( '_ * ) 25 MAY 2009

Shallom...

Dah lama sangat dah saya tak update blog nie..
Ada juga yang comment kat Fs kata tak dapat buka my blog.. sorry fren.. saya pun tak tahu kenapa tak boleh buka buat masa ni..

Bermula lembaran baru dalam hidup sia.
hehe birthday genap 21 tahun..

bebas daripada bebanan menjaga hati dan perasaan orang lain. heheh
lucu gak...

Just tunggu rencan Tuhan.. nampaknya dah ada tapi kena la betul2 peka mendengar suara Tuhan.

Esok harap2 saya dapat atau sempat post satu catatan untuk dibaca oleh anda sekalian sebelum saya balik kampung dan keluar semula sebelum balik UPSI nanti.. hehehehe Gud Luck for all...and God Bless You All My dear friend...

happy reading and see u next sem for those who same university with me...

0 comments:

Post a Comment

Bace dah, Gelak dah, Nangeh da? Hmm KOMEN LEEE.. :P

Popular Posts

 
blog ini diedit oleh fiezah91